MŠ Doubravčice, okres Kolín

Září v zelené třídě

ÚSTÍ///AUSSIG - architektura na severu Čech

Měsíc uběhl jako voda, vy jste poznali nás a my zase Vás, ale koho hlavně? No přece Vaše děti. Většina z nich již do školky přichází s úsměvem a hraje si s kamarády. No, klobouk dolů před nimi, takhle rychle si zvyknout na nové prostředí není jen tak jednoduché. Moc děkujeme za účast na opékání špekáčků. Doufáme, že jste si to užili stejně tak, jako my a nadchl Vás i letošní projekt na zahradu v zelené třídě. Už se moc těšíme, až Vám napíšeme termín dílniček a pustíme se do toho, jen zatím nemáme dostatek materiálů, tak snad se někdo z Vás k nějakému materiálu připíše a dáme to společnými silami dohromady.  Co nás ale trápí, jsou věčně přeplněné šatní

boxy. Prosíme podívejte se vždy na to, jaké by mělo být počasí a co všechno Vám tam visí. Určitě nechcete, aby Vaše dítě mělo na sobě venku dvě mikiny nebo dvě bundy, nebo troje kalhoty čí například dvě čepice… I to Vaše děti dělají, vezmou si na sebe vše, co jim tam necháváte. Zjistili jsme, že jinak jsou děti šikovné, umí se obléknout a svléknout úplně samy, vypadá to, že to na Vás v té šatně i doma pěkně hrají.

Ve školce jsme se naučili písničky i básničky o Mývalovi i Myšce. Děti písničky i básničky moc baví, tak

doufáme, že i Vám je jednou přezpívají nebo přeříkají. V centrech děti pracují samostatně, jen s nůžkami bývají obtíže. Budeme doufat, že se nám povede se s nůžkami sžít a budeme vytvářet nové a nové výtvory pro naší, vaší i jejich potěchu. Doufáme, že nás neskolí žádné nemoci, abychom odjeli příští měsíc na výlet všichni společně, protože už se na něj moc těšíme. Informace ohledně fotografií dostanete v emailu. Děkujeme ze pohotové reakce od Vás rodičů na veškeré informace a také za OREGONY, které již z velké části máme uzavřené a víme, o Vašich dětech více, tak, abychom s tím mohli pracovat. Tak zase příští měsíc se Vám ozveme z naší zoologické zahrady s novými informacemi a zážitky.

Sdílet příspěvek

beDesign.cz

Přihlášení