MŠ Doubravčice, okres Kolín

Vítejte v zelené třídě – Úvodní informace

Vážení rodiče,

vítáme Vás v zelené třídě. S některými se potkáváme dalším rokem a někteří z Vás s námi začínají poprvé. Těšíme se na všechny a věříme, že při vzájemné spolupráci si děti užijí spoustu pohodových dnů s tématem Zoo.

Jak to u nás funguje

Ráno : Školka se otvírá v 6:45 a cca do 7:30 jsme spojeni ve třídě dozorujícího pedagoga. Poté přecházíme do naší zelené třídy a děti si vybírají hru dle jejich zájmu, záliby. (Info na dveřích do MŠ)

Příchod do školky je nejpozději do 8:30. Pozdější příchod není akceptován z důvodu narušování chodu třídy. Program začíná cca v 8:45. Doporučujeme příchod dříve.  Budete – li chodit na poslední chvíli, děti si nestačí s kamarády pohrát a namotivovat se na následující program. Školka se v 8:30 uzamyká, není tedy možný pozdější příchod vašich dětí i odchod rodičů z MŠ.

Dopoledne:

zhruba do 10:00 máme dopolední program, aktuální plány najdete vždy na nástěnce naší třídy. Poté odcházíme ven na malou zahradu.

Tělocvik máme v úterý,  prosím myslete na vhodné oblečení na sport (ne sukně, šaty, ne šperky).

Každý čtvrtek nás bude čekat výprava. Nezapomeňte na vhodné oblečení a obutí do lesa i do deště.                                                      (První týden na výpravu nejdeme.)

Pondělí až čtvrtek je vyzvedávání po obědě v naší třídě od 12:05 do 12:15, poté již děti odpočívají. V pátek se vždy spojujeme do medové nebo oranžové třídy ( info vždy na dveřích do Mš). V tento den je vyzvedávání po obědě do 12:30.Děti odpočívají v tělocvičně.

Odpoledne:

Svačina je mezi 14:30 -14:45 a poté odcházíme ven. Cca od 15:00 nás najdete na velké zahradě. Vyzvednutí dítěte hlaste paní učitelce, při odchodu ze zahrady. Prosím, dohlédněte na úklid hrníčku vašeho dítěte.

 V případě nepříznivého počasí jsme do 15:30 ve svých třídách, poté v tělocvičně a v oranžové třídě.

DŮLEŽITÉ INFORMACE K REŽIMU DNE:

  • Omlouvání dětí do 7:45 SMS 776327585 ( Kdo nebude omluven, počítá se stravné, jako kdyby v MŠ byl)
  • Obutí do Mš – pevné (ne černá podrážka, ne pantofle)
  • Dlouhé vlasy, prosím spínejte, česejte (překáží při práci)
  • Šperky, hodinky v naší třídě, prosím nechávejte doma. ( Z důvodu bezpečnosti.)
  • Út – tělocvik (vhodné oblečení – holčičky ne sukně, šaty)
  • Čt – výpravy do lesa – nutná pevná obuv, vhodné oblečení do lesa i do deště
  • Odpočívání: pyžamko

Důležité informace najdete na webu školky a hlavní nástěnce. Aktuální informace o naší třídě jsou ve složce zelená třída a na naší nástěnce při vstupu do šatny.

Vaše Adélka, Péťa a Jana

Sdílet příspěvek

beDesign.cz

Přihlášení