MŠ Doubravčice, okres Kolín

JAK TO U NÁS CHODÍ

JAK TO U NÁS CHODÍ 

  • Školka se otvírá v 6:45 a cca do 7:30 jsme spojeni ve třídě dozorujícího pedagoga. Poté přecházíme do naší třídy a děti si vybírají hru dle jejich zájmu, záliby.  
  • Příchod do školky je nejpozději v 8:30. Pozdější příchod (bez předchozí domluvy) není možný, z důvodu narušování chodu třídy. Doporučujeme příchod dříve nejlépe do 8:00.  Chodí-li se na poslední chvíli, děti si nestačí s kamarády pohrát a „nastartovat se“ tak správně na program. 
  • Po svačině zhruba do 10:30 máme dopolední program, aktuální plány najdete vždy na nástěnce naší třídy. Poté odcházíme ven.  
  • Po obědě předškoláci odpočívají ve třídě, mladší děti přecházejí do tělocvičny. Po odpočívání se vracejí zpět do medové třídy. Předškoláci mají od 13:00 do 13:30 předškolácký kroužek. Jedná se o speciální přípravu na školu.  Každý den Po – Čt je zaměřen na jinou oblast, v tyto dny doporučujeme na kroužek chodit  ( dětem, co nechodí pravidelně příprava chybí), v Pá kreslíme deník, tady není problém jít po obědě ( děti mohou dodělat jindy). Předškolácký kroužek končí cca v 13:45, děti můžete vyzvedávat i poté, nemusí čekat do svačiny (informaci o dřívějším odchodu než po svačině 15:00, napište v docházce do poznámky). 
  • Svačina je mezi 14:15 -14:45 a poté odcházíme ven. Cca od 15:00 nás najdete na zahradě. Vyzvednutí dítěte ze zahrady hlaste pí. učitelce, při odchodu prosím, dohlídněte na úklid hrníčku dítěte. V případě špatného počasí jsme do 15:30 ve svých třídách, poté v tělocvičně a v oranžové třídě.
  • Kroužky zahájíme od října, informace k zapsání najdete na nástěnkách: 

 Út – keramika, tanečky; Čt – hudebka;  

Pro předškoláky Čt –  bruslení (listopad – únor); Po – plavání (únor – duben)   

DŮLEŽITÉ INFORMACE K REŽIMU DNE 

Omlouvání dětí do 7:45   (SMS 776 327 585) 

Příchod do 8:30 ( lépe dříve) 

Obutí: pevné ( ne černá podrážka !!! ne pantofle) 

Dlouhé vlasy, prosím sepínejte, česejte ( překáží při práci) 

Středa: velký tělocvik ( vhodné oblečení – holčičky ne sukně, šaty, šperky) 

Pátek:  výpravy do lesa – nutná pevná obuv, vhodné oblečení do lesa 

Odpočívání:  mladší děti pyžamko, předškoláci nic 

Aktuální informace o naší třídě najdete na webu ve složce Medová třída a na naší nástěnce. 

Jakékoliv potřeby řešte a s dotazy se obracejte na třídní učitelky, nejlépe ráno do 8:00 či při vyzvedávání dětí.   Katka a Jana 

Sdílet příspěvek

beDesign.cz

Přihlášení