MŠ Doubravčice, okres Kolín

VÍTÁME VÁS V MEDOVÉ TŘÍDĚ

Vítáme Vás v Medové třídě

Milí rodiče,

vítáme Vás v Medové třídě. S některými se potkáváme již druhým rokem, ale někteří z Vás s námi začínají poprvé. Těšíme se na všechny a věříme, že při vzájemné spolupráci, si děti užijí ve školce spousta pohodových a zábavných dnů.

Pojďme si představit, co nás tento rok čeká

Na děti se těšíme nejen my, paní učitelky Katka, Jana a asistentky Jany, ale také třídní maskoti. Malí kamarádi ze světa kouzel a pohádek nás budou provázet celým programem. Každý z nich se dětem bude snažit předat něco, co zná a umí.

Doubravka je zdvořilá, přemýšlivá skřítčí holčička. Miluje knížky. Děti ji najdou v centru knih. Těší se, až si s ní budou děti knížky prohlížet, povídat si příběhy, ukazovat obrázky…

Kvído je sportovec, vede děti k aktivitě, sportu.  Pravidelně s námi sportuje v ranním kroužku, ale také ve středu při velkém tělocviku. Jeho snahou je, aby se děti naučily překonávat překážky, být samostatní, umět se spolehnout na sebe, poradit si s chybou, při problému hledat řešení.

Méďa Vilda k nám zavítal z lese, zná dobře přírodní zákony a za občasné pomoci profesora Ekodika,  nám pomůže do nich nahlédnout. Ví, jak důležitá jsou v přírodě pravidla a tak se bude snažit pomoc dětem pochopit, důležitost také třídních a společenských pravidel. Bude průvodcem při řešení konfliktů, nedorozumění…

Profesor Ekodik svými výzkumy, úkoly nás bude propojovat mezi světem techniky a přírody.

FERNANDO žabák, který s námi přicestoval z Brazílie. Přivezl sebou mouchy Emoušky, které nám pomáhají s našimi emocemi – nálady a pocity.

Téma letošního roku:   

STROJ ČASU

Planeta Země je náš společný domov. Žijí zde různí lidé a zvířata a rostou zde rozmanité rostliny. V loňském roce jsme s méďou Vildou cestovali po světě. Moc jsme si to užili, letos profesor Ekodík s Vildou sestavili o prázdninách zvláštní stroj. Stroj, který nás umí přenést časem. Taková senzace – tak proč ho nevyzkoušet.

Proletíme se ve STROJI ČASU! Navštívíme minulost, přítomnost a možná i budoucnost, jak se nám bude chtít 😊

Prázdniny nám nekončí, to pravé dobrodružství teprve začíná v Medové třídě 😊 !!!

Sdílet příspěvek

beDesign.cz

Přihlášení