MŠ Doubravčice, okres Kolín

Hračky a Plyšáci

Ve třídě se nám rozmohlo odpolední chození do třídy ve chvíli, kdy už ve třídě nejsme. Jak víte od třídních schůzek v době, kdy ve třídě nejsme, se třída již uklízí a vstup do ní je ZAKÁZANÝ.

Vracíte se často pro hračky a spinkací plyšáky.  Plyšáky si děti musí ohlídat sami, pokud si je neodnesou do šatny ihned po spaní, není možnost si pro ně dojít, ve chvílích, kdy už jsme venku nebo v jiné třídě. Také není v našich silách ohlídat odnesení. Pokud si dítě bere plyšáka na spaní, bez kterého doma neusíná, je dobré doma vybrat jednoho plyšáka, který bude zůstávat v peřinkách ve školce. Vy ho dostanete vždy s pyžamem na vyprání 1x za měsíc. To omezí možnost zapomenutí ve třídě. Myslíme si, že plyšákům ve třídě to bude líto. Zkuste s dětmi domluvit, že si vyberou plyšáka ve třídě. A přinesení vlastního plyšáka do peřinek tímto zamezit. Méně starostí pro Vás i pro nás.

Hračky by si děti měli nosit pouze ve ČTVRTEK na ukázky v jiné dny pokud není domluveno jinak, to nelze. Po kroužku si je dávají ihned do šatny, aby se právě nestávalo, že se nějaké hračka ve třídě zapomene. Kdo si ji neodnese, počká tu hračka na něj do druhého dne.

Děkujeme za respektování tohoto pravidla.

Sdílet příspěvek

beDesign.cz

Přihlášení